KARATAŞCAM

Cephe Çözümleri

Kanaltürk Binası, Nene Hatun / Ankara. Tüm Dış cephe çözümleri, kış bahçesi çözümleri ve diğer iç mekan bölücü cam uygulamaları.

DEKORATİF CAM

Birbirinden farklı modern, avangarde ve klasik desen türleri ile boyalı veya kumlama desenli dekoratif camlar için lütfen "Ürünler" bağlantısından "Dekoratif Cam" baglantısını takip ediniz.

Havuz Kenarı Aydınlatması

"Luce Aydınlatma" Sayın Kelebek Bayram için uygulanan havuz kenarı aydınlatma projesi son hali.

DEKORATİF AYNA MODELLERİ / 2009 Sevgililer Günü için "Aşk aynası"

"Aşk aynası" "Love" / 2009 Sevgililer günü (14 Şubat)

Sürekli hat üzerinde "Bombeli Cam" aynı zamanda temperli!

Seri üretim cam bükümü hattımız Haziran / 2008 de kurulumu tamamlandı. Artık duşakabin, asansör, oto camı ve tekne camı gibi bükümlü camlarınız artık temperli.

Birbirinden Farklı Modeller ile "Maket PLASMA TV"

Mobilyacılar! Showroomlarınızdaki her duvar ünitesine servet yatırmak zorunda kalmayın! Artık "Plasma Tv Maketi" ile istediğiniz yere birebir gerçeklikte tvler koyabilirsiniz. İster serbest ayaklı ister duvar aparatlı. Modeller için "Ürünler" bağlantısından "Plasma tv maketi" bağlantısını takip ediniz.

Cam sehpa

Birbirinden farklı tasarım cam sehpalar için lütfen ürün katalogumuzu ziyaret ediniz.

ISI VE GÜNEŞ KONTROL KAPLAMA
ISICAMKONFOR ve ISICAMSİNERJİ ile kullanılır.
low-e kaplamalı camlar (sert kaplama)


Isı ve Güneş Kontrol Kaplamalı Cam, düzcam üzerine ince bir metal/metal oksit tabakanın uygulanması ile elde edilir.

Renksiz düzcama yakın görüntüdedir.

Isı ve Güneş Kontrol Kaplamalı Cam;

* Bina ısısının dışa kaçışını yavaşlatarak ısıtma enerjisi tüketimini ve
* Güneş ısısını daha az içeri alarak soğutma enerjisi tüketimini azaltır.
Sadece yalıtım camı bünyesinde kullanılabilir.

Emaye baskı, temperleme, kısmi temperleme ve laminasyon işlemleri kaplama prosesinden önce yapılır.

Kalite
Isı Kontrol (Low-E) Kaplamalı Cam, "TS EN 1096 Cam- Yapılarda Kullanılan- Kaplamalı Cam" standardına uygun olarak üretilmektedir.

Kalınlık ve Ebatlar
Kalınlık (mm)

Standart Ebatlar

4,0 mm
3210x2500
3210x6000


6,0 mm
3210x2500
3210x6000


Nasıl işlenir, depolanır ve uygulanır?

* Isı ve Güneş Kontrol Kaplamalı Cam'ların taşınması, depolanması, kesilmesi, ve yıkanması özel dikkat gerektirmektedir.

* İnsan teri ve yağı kaplamalı camların kaplama yüzeyini kolayca bozduğundan, kaplamalı camlar kullanılırken mutlaka yağ ve teri geçirmeyen temiz eldivenler giyilir. Eldivensiz hiçbir şekilde camlar ellenmez. Kirlenen ve yağlanan eldivenlerin hemen değiştirilir.

* Kaplamalı camların kesilmesinde kaplamasız yüzeylerin kesim unitelerine yatırılır, kesme daima kaplamalı yüzden yapılır. Camlar kesim unitesine yatırılırken kaplamalı OLMAYAN yüzeyden vantuz ile tutulur. Isı ve Güneş Kontrol Kaplamalı Cam'larda elle kesim yapılmaz. CNC ve kesim uniteleri ile kesimde kesinlikle uçucu yağ kullanılır.

* Isı ve Güneş Kontrol Kaplamalı Cam ile yapılan Isıcam Konfor'larda, kaplamalı camın çevresi boyunca kenardan 10 mm içeriye kadar olan bölgedeki kaplama tamamen sıyrılır.

* Isı ve Güneş Kontrol Kaplamalı Cam, yumuşak fırça kullanılarak yıkanır. Yıkamada iletkenliği 30 µs/cm'i geçmeyen arıtılmış (demineralize) su kullanılır.

* Kesilmiş olan Isı ve Güneş Kontrol Kaplamalı Cam'lar en geç 1 gün içinde Isıcam® haline getirilir.

* Isıcam Konfor, ısı ve güneş kontrol kaplamalı camın kaplanmış yüzü ünite içinde (2.yüz) kalacak şekilde üretilir.

o Isı ve Güneş Kontrol Kaplamalı Cam paketlerinin taşıma sonrası fabrika ortam sıcaklığına ulaşmadan açılmaz (Fabrika ortam sıcaklığına erişmemiş paketlerin açılması, plakalar arasındaki rutubetin yoğuşmasına ve kaplamayı bozmasına neden olabilir).

o Eğer paketin ön ve arka camlarının dış yüzeyinde yoğuşma tespit edilirse, paketin kenarlarındaki bantlar açılırken yoğuşma sonucu oluşan suyun paket içine girmesini engellemek için bu su uzaklaştırılmalı ve bu camlar silinerek kurutulmalıdır. Daha sonra paket açılmalıdır.

o Plakalar kesilme aşamasına gelinceye kadar, cam paketlerinin veya istiflerinin üzerindeki ambalaj malzemeleri sökülmez.

o Fabrika ortam sıcaklığı 15°C'nin altına düşmez ve kapılardan uzak istifleme yapılır.

o Fabrika, işletme ve taşıma alanları korrozif dumanlardan arınmıştır. (Hidroklorik asit v.b. maddeler ile aynı yerde depolanmaz).



ANASAYFA - HOMEPAGE
URUNLER
HAKKIMIZDA - ABOUTUS
ILETISIM - CONTACT
REFERANSLAR - Referances
BASINDA BIZ - ON PRESS
dekoratif ayna modelleri Ral kartelası

TRAKYA CAM YETKILI URETICI, Conformité Européenne, CE, Turk Standartlari Enstitusu

TurkeyUnited KingdomFranceGermanyItaly
SpainSuudi ArabiaChinaRusianJapan
GreekPortugualRomania
KARATAŞ CAM İŞLEME TESİSLERİ, ŞİŞECAM® (TRAKYA CAM) YETKİLİ VE SERTİFİKALI ISICAM® ÜRETİCİ BAYİSİDİR. TÜM HAKLARI SAKLIDIR 2009 / Sitemap
Aktif Ziyaretçi Sayısı: